Lund Elmer Sandager rådgiver Danoffice IT i købet af Businessman

Danoffice IT, der er førende i Danmark inden for IT-infrastruktur, har opkøbt Businessmann A/S, som er en veletableret, dansk IT-konsulentvirksomhed. Opkøbet markerer et afgørende skridt i Danoffice IT's løbende strategi om at styrke sin tilstedeværelse på markedet for IT-infrastruktur.

Danoffice IT er leverandør af IT-infrastruktur til både offentlige og private organisationer i Danmark og udlandet samt til IGO'er og NGO’er. Tidligere på året annoncerede Danoffice IT deres mission om at ekspandere gennem opkøb både i Danmark og internationalt, efter at de havde udvidet til det indiske og kinesiske marked.

Businessmann A/S er en IT-konsulentvirksomhed specialiseret i AI-løsninger og med over 30 års erfaring i services til både private og offentlige sektorer. Opkøbet af Businessmann A/S er derfor en strategisk tilføjelse til Danoffice IT's solide portefølje og kulminerer inden sommeren 2024, hvor alle Businessmann-medarbejdere flytter til Danoffice IT’s kontorer i Ballerup.

Vi ønsker begge parter tillykke med handlen!

Lund Elmer Sandagers M&A-team blev ledet af partner Jacob Roesen. Teamet inkluderede også associeret partner Julie Flindt Rasmussen, partner Torsten Hylleberg, advokat Anna Lindencrone Lundin, advokatfuldmægtig Camilla Martinsen og advokatfuldmægtig Daniel Benjamin Pedersen.

Deallink: